Valdebatt på Café Pan-Afrika Youth tisdag 2:a september

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så här välfyllt hoppas jag att Café Pan-Afrika Youth blir på tisdag nästa vecka! Då är det nämligen dags för valdebatt i lokalerna på Bohusgatan 25 (t-bana Skanstull). En valdebatt som utgår ifrån frågor som rör afrosvenskar.

Debatten kommer ta sin utgångspunkt i följande ämnen:

  • Ras och jämlikhet
  • Skola och arbetsmarknad
  • Hatbrott

Samtliga riksdagspartier (förutom SD) har blivit inbjudna att delta.

Arrangör är LedarskapsprogrammetAfrosvenska Akademin.

Jag hoppas att så många afrosvenskar som möjligt dyker upp för att ta del av debatten och för att ställa frågor samt komma med synpunkter till politikerna. Det är viktigt för att visa att vi afrosvenskar inte är någon liten minoritet i Sverige (vi är t ex en betydligt större grupp än romer) och för att visa att frågor som berör oss afrosvenskar är ytterst viktiga att ta itu med för det svenska samhället.

Så sprid informationen om denna valdebatt till så många du/ni kan och försök dra med familj, kompisar och vänner, även om de normalt inte är intresserad av politik. Det här kan, tyvärr, vara ett av de få tillfällen innan valet som kandidaterna från de olika riksdagspartierna är tvungna att lyfta fram vad just de och deras partier vill göra i frågor som rör oss afrosvenskar.

Vad: Valdebatt på Café Pan-Afrika Youth


När: Tisdag 2:a september kl 18 (dörrarna öppnar kl 17)


Var: Café Pan-Afrika, Bohusgatan 25 t-bana Skanstull


(Obs! Glöm ej kontanter om ni vill köpa något på caféet, kortmaskin finns ej!)

Så en helt annan sak: Det kommer ingen ”Veckans intervju” idag men nästa vecka är ”All Afrosvensk Everythang” tillbaka med den och då får ni möta Miljöpartiets riksdagskandidater Esabelle Dingizian och Monia Benbouzid.

Taggar: , , , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

två + ett =